#1 Projectstudie

Zodra we contact hebben gelegd, wordt er een ontdekkingsbijeenkomst gepland in het atelier om zoveel mogelijk informatie over je project, je wensen en je behoeften door te nemen en te verzamelen. Zo kunnen we ook een schatting maken van je project. Als je tevreden bent met ons tijdschema en budget, kunnen we een tweede afspraak maken om meer in detail te treden en accessoires te kiezen.
image
image
image

#2 Offerte & planning

We zijn al een heel eind gevorderd met je project, dus als je met ons wilt samenwerken, stellen we een voorlopige offerte op, rekening houdend met alle informatie die we hebben verzameld. We kunnen je een geschatte datum geven voor de levering van je voertuig.

#3 Specificaties & plannen

We zijn nog een paar weken verwijderd van de levering van je voertuig, dus maken we een afspraak in onze werkplaats. Tijdens deze vergadering leggen we de laatste hand aan je specificaties en keuren we de definitieve plannen goed! Na deze fase kunnen we de lay-out niet meer wijzigen. We passen je offerte aan en vragen een aanbetaling van 50%. Van onze kant zullen we al je apparatuur en materialen opslaan, zodat we zeker weten dat we alles hebben wat we nodig hebben om aan je project te beginnen.
image
image
image

#4 Voertuig ombouwen

We nemen je voertuig in ontvangst en richten het in onze werkplaats in om het een nieuw leven te geven! We vragen een tweede aanbetaling van 35% zodra alle technische apparatuur is geïnstalleerd.

#5 Certificering

De inrichting van je voertuig nadert zijn voltooiing en het is tijd om de conformiteitstest af te leggen. De vergunning van de fabrikant die nodig was bij de start van de werkzaamheden is nu in ons bezit, en het is tijd voor de inspectie door een erkend bedrijf om het nieuwe conformiteitscertificaat aan te vragen (weging van het voertuig, verdeling van de lading, plannen, metingen, foto’s, goedkeuringsdocumenten voor accessoires en uitrusting, enz. Een laatste routinebezoek aan de technische keuring valideert het goedkeuringsdossier, en uw voertuig is klaar om op avontuur te gaan, en wordt verzekerd als camper!
image
image

#6  Levering

Het is tijd voor je voertuig om ons te verlaten voor nieuwe avonturen! De betaling van het resterende saldo gebeurt voordat je voertuig wordt opgehaald. Tijdens de overdracht trainen we je in het gebruik van je uitrusting en geven we je waardevol advies. We wensen je veel plezier en veel kilometers in je nieuwe thuis 