image
image

Gedeeltelijke ombouw

Ben je op zoek naar een professional die uitrusting en accessoires kan monteren of die een deel van de stappen van de ombouw van je voertuig tot reiswagen kan uitvoeren?
Dan ben je bij ons aan het juiste adres!
Ontdek al onze diensten hieronder:

Ramen

Installatie van 43R-gecertificeerde (goedgekeurde) ramen en erkers, met of zonder verduistering.

Ventilatie

Installatie van daklichten of dakventilatoren voor hoge ventilatie en roosters voor lage ventilatie.

Autobekleding

Installatie van autotapijt/autovilt op zichtbare carrosseriezuilen voor een aantrekkelijke afwerking.

Isolatie

Installatie van volledige isolatie (geluidsisolatie en thermische isolatie) met Soliège gespoten kurk + Biofib trio / hennep om de kou in de winter en de warmte in de zomer te bestrijden. Dankzij de persluchtspuitmethode is gespoten kurk een uitstekende thermische brugbreker.

Bekleding

Installatie van wand- en plafondbekledingskit in 8mm populieren multiplex – verkrijgbaar in onbehandeld hout, geolied of in verschillende kleuren (Rubio Monocoat). We kunnen ook wand- en plafondbekleding aanbrengen in verschillende houtsoorten. Voor de vloeren werken we met originele of op maat gemaakte vloeren van 12 mm (met of zonder ingebouwde isolatie).

Meubilair

Installatie van op maat gemaakt meubilair in 15 mm populieren- of berkenmultiplex, afgewerkt in onbehandeld of geolied hout. We hebben ook een ruim assortiment gelamineerde panelen (mat of hoogglans) of gefineerde panelen (verschillende houtsoorten).

Water

Installatie van koud- en/of warmwatercircuits, accessoires zoals gootstenen, mengkranen, pompen, expansievaten, schoon- en vuilwatertanks, douchebakken, buitendouches, enz.

Gas

Installatie van een 8 mm gegloeid koperen gascircuit + accessoires (lier, drukregelaar, fles, enz.), kookplaat, oven en waterdichte gaskast. We installeren ook een lpg-gascircuit met externe vulling.

Elektriciteit

Installatie van elektrische netwerken (12V-220V) en diverse elektrische apparaten/accessoires (accu, zonnepaneel, laadregelaar, omvormer, DC-DC lader, stopcontact buiten, enz.)

Verwarming

Installatie van Autoterm dieselverwarmers met een extra tank of een tank die aan de originele tank van het voertuig is bevestigd.

Waterverwarmers

We kunnen elektrische, diesel- of gasboilers van Truma in je voertuig installeren zodat je kunt genieten van een warme douche.

Toiletten

Installatie van Thetford en Dometic chemische toiletten en Trobolo droge toiletten met urinescheiders.

Waterzuivering

Installatie van verschillende waterzuiveringssystemen (Uvoji, Tank 03). Het Uvoji Oji Camp zuivert en desinfecteert het water met behulp van LED UV-C-behandeling voordat het direct wordt geconsumeerd. De Tank 03 is gebaseerd op de elektrolyse van zuurstof (O2) en zet dit om in ozon (O3). Ozon is een extreem krachtig, geurloos en neutraal oxidatiemiddel, waardoor de productie ervan minimaal en dus onschadelijk is.

Schuim & stof

Schuim en matrassen gemaakt door onze partner. Ruime keuze aan stofkleuren, premium schuim 38 m3/Kg, afneembaar met rits.

Offroad accessoires

Installatie van accessoires zoals LED-buitenverlichting, luifels, dakdragers, ladders, enz.

Sur-mesure

Propositions d’aménagement personnalisé sur-mesure selon vos besoins, vos envies et l’utilisation future de votre véhicule.

Complete uitrusting

Wij bieden unieke, op maat gemaakte complete inrichtingen. Ons doel is om een voertuig te creëren dat perfect geschikt is voor uw gebruik, met afwerkingen van topklasse. Klik op de link hieronder om het aanvraagformulier in te vullen en een offerte te krijgen voor uw inrichting.
image
image

Projectondersteuning

Als je je bestelwagen zelf wilt inrichten, bieden we ook ondersteuning op maat. We bieden ondersteuningspakketten in de vorm van trainingen, of het nu gaat om advies, plannen, technische aspecten of goedkeuringen en certificaten.